M.VH architecten

Het architectenduo Stéphane Mertens en Nicole Van heuverbeke richtte in 2000 M.VH Architectenteam bvba op. Daar waar Stéphane vooral industriële projecten voor zijn rekening neemt, specialiseert Nicole zich in de particuliere woningbouw waarbij ze zowel nieuwbouw als renovaties tekent. Ook appartementsgebouwen behoren tot hun portfolio.

De gebouwen die het team tekent, kenmerken zich door een moderne en tijdloze stijl waarbij eenvoud en functionaliteit primeren. De oriëntatie van het terrein en de geldende stedenbouwkundige voorschriften zijn belangrijke parameters die zij in rekening brengen om tot een optimaal ontwerp te komen. Ook energiezuinig tot bijna-energieneutraal bouwen is een doelstelling. Bovenal streven zij er echter naar een warme thuis te creëren. 

De sterkte van dit architectenteam is de persoonlijke aanpak van het volledige bouwproces: van het gericht luisteren naar de wensen van de klant, over het persoonlijk opvolgen van het project tot de uiteindelijke voltooiing van de werf.